zondag 16 februari 2014

Voor Rina

Hallo iedereen


Een beetje anders dan het kaartje voor Jens, maar zelfde concept, maakte ik er nog eentje.
Rina, een toffe collega', gaat einde van deze maand met brugpensioen (alleé nu heet dat officieel SWT). zij is binnen onze organisatie onze preventieadiveur, een functie die zij met hart en ziel op zich heeft genomen. Vermits ik lid ben van het CPBW, kon ik niet achter blijven met een afscheidskaartje. voor de lichtgroene cirkels heb ik restjes vellum gebruikt en zijn door de cuttlebug gedraaid, de gele cirkeltjes zijn eveneens geëmbossed. De letters vond ik een bij Zeeman en heb ik gekleurd met de sponstechniek.
ik kreeg de kaart niet goed plat gevouwen, heb mijn vouwbeentje meerdere keren gebruikt, maar 't lukte niet. tegen dat ik het fototoestel in de aanslag had, was dit het resultaat.

prettige avond nog
Els

4 opmerkingen:

Christine zei

Daar zal ze zeker blij mee zijn Els! Leuk gedaan!
Liefs
Christine

Diny zei

Heel erg leuk gedaan.

Groetjes Diny

Enny zei

Heel mooi gedaan Els !! Groetjes Enny

creativchen zei

Liefste Els, geweldig mooie werkjes en je hebt een tof blogspotje. Ik ga me eventjes voorstellen. Ik ben belgische en ben, nadat mijn man van een zware ziekte van me gegaan is, een jaar daarna naar Duitsland gaan wonen. om te proberen een nieuw leventje te beginnen. Dat is me na een lange tijd, dan ook gelukt. En een tijdje terug, heb ik ook mijn levensdroom laten uitkomen. Ik ben heel graag met mensen tesamen. Heb een eigen atelier, om te knutselen met vele verschillende generationen. Graag wil ik je ook mijn knutselwinkeltje bekent maken. Ik heb heel veel verschillend om te knutselen, kaarten maken, stempelen, mooie knopjes, charms en nog veel veel meer .. misschien ben je interesseert, eens een kijkje te nemen bij me. Dat zou ik heel tof vinden! Het winkeltje is in vele talen en ook in het nederlands. wordt automatisch in de verschillende talen omgezet. Ik moet nog kijken dat het in het nederlands alles goed verstaanbaar daar staat. mijn LINK naar mijn winkeltje vindt je in mijn blogspotje terug op de rechter zijde. Als je wil, jkan je graag mijn bannertje op je blogspotje zetten en het me doorgeven, Ik geef daarvoor een mooi dankje terug! Geef a.u.b. mijn Link en Bannertje aan de Knutselvrienden in Belgie en Nederland verder, We leveren ook altijd zo snel als mogelijk, ook in Europa!! Vele lieve groetjes van Marina an ik hoop op een reactie en ook tot binnenkort! We geven deze week 10% korting Aktion Happy days.. Vele groetjes van Marina