zaterdag 9 mei 2015

atc's

Dag allemaal,

bedankt voor jullie reacties op mijn vorige mail, blijft goed doen om leuke reacties van andere creatievelingen te ontvangen, geeft me ook altijd weer een 'boost' om verder te blijven werken.

Een tijdje geleden lag er een dikke omslag in mijn brievenbus, ik was een beetje verrast ..... wat een verrassing toen ik de omslag opende, er vielen zo maar verschillende mooie atc-tjes uit en een lieve kaart van Mimi met de vraag om atc te ruilen. Nu heb ik bijna nooit atcs op voorraad, dus moest ik aan de slag, wat ik deed met veel plezier. Ondertussen zijn ze aangekomen bij Mimi en kan ik ze ook hier laten zien.
negatief stempel, acrylblok beinkt met memento inkten roos en groen, geëmbossed met clear poeder

achtergrond met verschillende bisterkleuiren, de randen van het tekstje afgewerkt met een wit scharpiestift

door embossingmal gehaald, gesponsd met memento inkten, vlinders gestanst uit restantje papier bewerkt met alcoholinkt

cirkels gesponsd met verschillende tinten memento inkten in rood, roos en purper, bloem geëmbossed in twee kleuren embossingpoeder.

ik gebruikte verschillende achtergrond restjes, die ik vond bij het opruimen van mijn werkblad.

en dan laat ik jullie ook graag mee genieten van de etc's die ik van Mimi kreeg.de foto's zijn spijtig genoeg niet zo goed gelukt.

groetjes en bedankt om een bezoekje te brengen op mijn blog.
Els

3 opmerkingen:

Enny zei

Wauw, je hebt mooie ATC's gemaakt en ontvangen ! Ik heb laatst ook met Mimi geruild, moet die nog tonen op mijn blog. Groetjes Enny

Christine zei

Mooi Els!! Ja ik heb je adres doorgegeven aan Mimi, ze is verzot op atc'tjes tegenwoordig en ik had al gezien op je blog dat je die ook soms maakt. Dus ik gaf de tip aan Mimi om er naar jouw ook eens op te sturen. Maar zo te lezen vind je dat helemaal niet erg!!
Veel liefs
Christine

ilse zei

leuke atc'tjes els

veel beterschap
ilse