woensdag 26 augustus 2015

KKT fluogeel en paars

Hallo iedereen,

ben gisterenmiddag in mijn knutselhoekje een plaatsje gezocht, om deze kaarten te maken.
de kleurencombinatie sprak mij wel aan, had ook een idee, 
maar door 't feit dat mijn tafel nog vol met spullen ligt...... en er ook nog ongebruikt materiaal lag ben ik begonnen met hetgeen ik eerst in mijn handen kreeg..... en dat was een embossingmal; 't resultaat was niet echt wat ik gehoopt had...... is ook niet goed op de foto te zien
dan vond ik nog een snijmalletje waar ik wel iets wou mee doen.......toch maar geprobeerd, vermits ik geen fluogeel cardstock had, heb ik de bloem gekleurd met een fluoriserende marker...... en de twee resultaten gecombineerd, 
'k was eigenlijk niet zo tevreden. ben benieuwd wat jullie ervan vinden.




toen ik wat langer naar mijn kaartje keek, had ik  nog een idee, daarmee maakte ik een tweede kaart in de gevraagde kleuren. dit resultaat gaf me dadelijk een goed gevoel. 



ik kijk al uit naar jullie creaties, zie ook eens op Martina's site en jullie reacties
nog een fijne dag
Els

10 opmerkingen:

  1. Twee prachtige kaartjes heb je gemaakt voor KKT Els!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja je 2e kaart is het leukst omdat het accent gelijk naar de bloementjes gaat. Dat is misschien wat je mist bij de eerst. Ipv tekstlabel bv alleen stempelen. ( Kan je er wat mee?) Maar ook weer gaaf om deze uitdaging niet uit de weg te gaan. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. helemaal leuk ! ik denk dat embossing op patroonpapier altijd wel een beetje moeilijk is... dat het dat is dat je ziet, ik weet het niet.
    in ieder geval, blij dat je de uitdaging bent aangegaan deze maand !
    fijn dat je er weer bij was, hopelijk ben je volgende maand ook weer van de partij
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb ook een voorkeur voor je de kaartje, mooie bloemenmal, lekker opvallend!
    nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel goed gelukt, vooral de tweede!
    Groetjes
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hey Els,

    Super dat je deze maand wilde mee doen met de toch wel gewaagde kleurenkeuze. De tweede kaart is ook mijn favoriet. het klopt dat je een embossingmal beter kan gebruiken bij effen papier, dan komt de tekening beter uit. Maar toch, heel geslaagde kaarten!

    Liefs,
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Tuurlijk krijg je van mij ook een reaktie. Ik vind allebei de kaartjes goed geslaagd. Maar het grappige is, het DP van je bovenste kaartje lijkt op stof van een jurkje, dat mijn Moeder vroeger gesmockt had. Zo ziet et er ook uit. Ik heb een keer (lieve schooljongens) mijn vlechten in de inktpot gestopt gehad. Daar was toen ik thuis kwam mijn Moeder helemaal niet blij mee. Rug (gelukkig niet gesmockt) zag er niet uit. Toen moest ik proberen een kwart liter melk bij de melkboer los te krijgen (was op de bon) en mijn jurk moest in de melk. Inkt was er uit, maar de meeste kleur uit mijn jurk ook. Heb hem toch het hele jaar moeten dragen. Er was niets anders. 1943/44.
    Ik wil je nu dus bedanken voor de herinnering, die jouw DP mij gaf.
    gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Els,
    wat een enige kaartjes! Super het verhaal van Leny hierboven... kun je zien wat je soms losmaakt.
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dag Els , ik zag dat je ook van België bent en ik ga je dus gelijk volgen , want we zijn toch in de minderheid ! Je bijdrage bij de KKT is goed gelukt en de herinnering die je bij Leny deed opborrelen , vind ik fantastisch . Ik zie ook ander blogberichten met mooie bloemen en stempels van Elke , dus je ziet me nog wel eens verschijnen .
    Fijne dag ! Liefs * Sarah *

    BeantwoordenVerwijderen